Organizacija – 74. epizoda

Organizacija - Teşkilat

Organizacija – 74. epizoda

By  | 

Organizacija – 74. epizoda
Omer, koji je pušten sa intenzivne nege, upada u tuču.
Nakon Omerovog nestanka, tim počinje da radi u četiri pravca. Omer je otet. Njegovu otmičari nazovu tim i poruče im da u roku od 24 sata moraju učiniti ono što traže. Hartli je odlučan da preokrene ovu situaciju u svoju korist planirajući novu zaveru protiv Omera.
Helen, koja stupa u kontakt sa direktorom Halitom, samo tako će se suočiti sa Hartlijevom okrutnošću.
Dok je Sadžide sve teže svakim sledećim trenutkom u kom ne zna ništa o nestalom Omeru, Efkar, koji se bori na terenu da spasi Omera, mora da povuče potez kojim će žrtvovati sebe.
Činjenica da Sijah Indži iznosi dokaze o prošlosti čini da se Zehra suoči sa činjenicama za koje ne zna i cela situacija na kraju eskalira ratom. Zehra i Efkar zajedničkim snagama stupaju u akciju da spasu Omera. Zehri zasija osmeh na licu kada ugleda Omera.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *