Organizacija 94. i 95. epizoda!

Organizacija - Teşkilat

Organizacija 94. i 95. epizoda!

By  | 

Organizacija 94. i 95. epizoda!

94 epizoda

Ömer, koji ima poslednju metu za Cihangirovu osvetu, kreće u akciju s timom kako bi uhvatio kapetana kojeg traži. Nakon što je izgubila brata, Neslihan ne želi da ikome više nanosi zlo. Ömer je ipak odlučan da uhvati svog neprijatelja. Njih dvojica se ponovo suočavaju za svoje ciljeve. Çetin, potresen bolom zbog gubitka deteta, preduzima nove korake. Çetin, koji krivi Ömera za Cihangirovu smrt, suočava se s Ömerom. Ömer i njegov tim, koji su svesni kakva im se igra sprema, ne odustaju dok zločinci ne budu kažnjeni. Ni Ömer ni tim neće pokleknuti pred planovima  firme.Ömer kreće za plaćenicima koji su došli spasiti Cihangira.

95 epizoda

Ömer se suočava s novim neprijateljem. Međutim, on takođe shvata da je ovaj neprijatelj puno drugačiji od ostalih i, što je najvažnije, opasniji.Neslihan, čija je komunikacija s Ömerom potpuno prekinuta, pokušava dati sve od sebe kako bi i Ömer i ekipa bili sigurni. Bez obzira na sve, Ömer ne odustaje a da se ne osveti.Čak i ako izgubi život na ovom putu, on se ne klanja neprijatelju.Neslihan je uz oca kojeg voze u bolnicu. Omer dolazi u bolnicu čim čuje da je Neslihan sa ocem tamo i da joj je otac u lošem stanju, . 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *