Organizacija od 106. do 109. epizode! - Turske-Serije.Net

Organizacija - Teşkilat

Organizacija od 106. do 109. epizode!

By  | 

Organizacija od 106. do 109. epizode!

106 epizoda

Neslihan i Ömer su kao vatra i barut.Neslihan se sveti za smrt svoje majke.Iako je Omer pokušao sprečiti u tome da ne počini zločin, nije uspeo.  Çetin je ranjen od strane Neslihan, ali pitanje je da li će se oporaviti?

107 epizoda

Ömer će postati šehid štiteći poverenje, odnosno umreće da zaštiti Neslihan. Korkut, Pehlivan, Gizem su u velikoj opasnosti po zivot. Nakon sto je bomba eksplodirala, njih troje ostaju zarobljeni u prostoriji bez odgovora timu. Da li su mrtvi?

108 epizoda

Ömer, koji svoju majku vidi kao službenicu, iznenađen je onim što se dogodilo. Neslihan i Ömer shvataju da ništa nije slučajno. Sa druge strane,dok su zarobljeni pod vatrom, tim traži izlaz. U međuvremenu, Misteriozni covek i njegovi drugovi takođe se bore protiv neprijatelja.Ömer je suočen sa istinom koju mu je majka rekla. 

109 epizoda

Sena umire. Gizem je ranjena. Omer je ovaj put u opasnosti kao i Neslihan. Ubijanje Sene na njen najsrecniji dan bila bi velika katastrofa za Korkuta.Da li ce Gizem umreti ili ce biti spašena?

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *