Osnivač Osman 19. epizoda!

Osnivač Osman - Kurulus Osman

Osnivač Osman 19. epizoda!

By  | 

Osnivač Osman 19. epizoda!

Bela Hatun je zabrinuta jer je princeza nestala. Za to vreme, ona je pod uticajem droga prebačena u mansion Ališar Bega.Gunduz sumnja da je u kindapovanje umešan Dundar Beg. Oduvek je poštovao svog ujaka, ali sada je jasno da je on uz Ališar Bega, a ato znači da je izdao Kai ljude.

Dundar Beg šalje svog prvog sina Bahadira kod Kai ljude. Bahadir je u selo lepo dočekan od strane svih, osim od Zohre. Osman saznaje da je sin Sulejmana, Sungur Tekin živ. Osman pozdravi ujaka sa poštovanjem. Ujak mu kaže da ga podseća na oca, snažan je i hrabar.On obećava Osmanu da će se jednog dana vratiti u Sogut, kada njegov posao bude završen.

Dok traži princezu, Bala je napadnuta od Helenne i njene vojske.Nakon što ne uspe da je pronadje, ona govori Osmanu da joj je žao, što nije uspela da je sačuva. Osman joj govori da će je on pronaći.

Osman se ne slaže sa Dundurevu odluku da Ajgul da Ališaru i odlučan je da se bori da je spasi očeve odluke. On je ubedjen da žene Kaia ne trebaju biti uz saradnike mongola.

Sve epizode serije Osnivač Osman

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *