Pinjara Khubsurti Ka od 221. do 225. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 221. do 225. epizode

By  | 


Pinjara Khubsurti Ka od 221. do 225. epizode
Majuru ne žele da podrže ni Sačin ni Raul. Obojica joj govore da su reči njenog oca zakon i da mora da ga ispoštuje. Upoznajemo Majurinu nanu/dadilju koja je jedna divna žena puna ljubavi i razumevanja. Majura je jako voli i privržene su jedna drugoj. Majura je zove DM.
Dolaze reporteri i Majurin otac daje intervju. Oni žele da vide Majuru koja je ipak krišom otišla na takmičenje koje organizuje njen koledž. Otac naređuje Sačinu da dovede Majuru kući, ljut je.
Majurin protivnik na takmičenju je niko drugi do Omkar. Sačin dolazi po Majuru. Majura se uznemiri kad ga ugleda i izgubi od strane Omkara. To nikako nije očekivala, jer smatra sebe najboljom. Buni se da je Omkar iskoristio njenu smetenost, ali uzalud. Direktor koledža govori Majuri da je Omkar dobio punu školarinu. Majura je u šoku.
Sačin odvede Majuru kući. Reporteri zapitkuju gde je bila kad dolazi obučena kao mačevalac. Majurin otac laže da je samo vežbala. Nakon fotografisanja, Majura govori ocu kako se oseća kao da je u velikom, zlatnom kavezu i da joj ništa ne dozvoljavaju. Otac se ljuti i govori joj da ćuti i da prati njegova pravila. Majura je besna, ali i tužna jer je izgubila na takmičenju i reši da se osveti. Zove prijatelja Išana da dođe sutradan na koledž. To veče i Majura i Omkar usnu snove o svojoj smrti. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *