Pinjara Khubsurti Ka od 221. do 225. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 221. do 225. epizode

By  | 


Na koledžu, momci se utrkuju ko će pre da joj bude od pomoći, polomiše se oko Majure. Ona to obilato koristi. U učionici, niko ne da Omkaru da sedne. Majura likuje jer će morati da stoji ceo čas, ali se Omkar ipak snađe. Njih dvoje se počnu raspravljati na temu bogatih i siromašnih. Iz tog razgovora kao pobednik izađe Omkar kome svi aplaudiraju. Kasnije, Majura i njen prijatelj Išan pokušaju da ponize Omkara, ali bezuspešno. Pa ipak, njih dvoje se dokopaju Omkarevog novca kojeg je on spremio da plati neke dažbine na koledžu. Ako ne plati na vreme, neće moći da ide na taj koledž. Majura planira da mu vrati novac nakon isteka roka za plaćanje, ali Išan taj novac potopi u vodu. Majura je u šoku, nije želela to. Direktor daje Omkaru još jedan dan da plati dažbine, ne može više od toga. Omkar zatraži posao u istom onom hotelu koji pripada Majurinom ocu, ali uzalud. Majura slavi što Omkar neće ići u njenu školu. Smatra da Išan nije lepo postupio što je bacio novac u vodu, ali isto tako smatra i da je Omkar loš mladić koji misli samo na svoju dobrobit, te da ne zaslužuje da bude u njenoj školi.
Upoznajemo Nenu, Omkarevu najbolju drugaricu kojoj on ispriča šta mu se desilo sa novcem.
Majurini otac i brat žele da otvore neku fabriku koja bi svojim toksičnim otpadom ugrozila stanovništvo i prirodu. Oni su kupili zemljište, a Išanova porodica treba da investira u tu fabriku. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *