Pinjara Khubsurti Ka od 221. do 225. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 221. do 225. epizode

By  | 


Ljudi se bune i ne dozvoljavaju to. Omkar im se pridružuje i otvoreno se suprotstavlja Sačinovim ljudima. Ne dozvoljava im da okače natpis za fabriku i tuče se. Majurin otac brine da bi njegov ugled mogao biti doveden u pitanje baš pred izbore i želi da zna ko je mladić koji mu se suprotstavlja.
Majurina snajka (Sačinova žena) otkriva Majuri da Sačin i njen otac razgovaraju o njenoj udaji. Majura odbrusi da će se udati samo za onog koga voli i opisuje ga. Opis savršeno odgovara Omkaru.
Narednog dana, Majura i Išan likuju pred Omkarem što nema da plati dažbine i što će morati da napusti školu. Međutim, u poslednjem trenutku se tu stvore Nena i ostali seljani koji plate za Omkara. Oni zahvaljuju Omkaru što im je pomogao i izborio se za njih. On će biti ponos njihovog sela tako obrazovan. Majura smatra da on koristi te ljude kao što je i onog starijeg kolegu u njenom hotelu. Govori Omkaru da će ga izbaciti u roku od 2 dana inače će promeniti ime. Nena je saplete pa se ova izblatnjavi. Međutim, kolo sreće se okrene kad u luksuznoj prodavnici, Majura krišom podmetne Neni skupocene naočare u torbu kako bi ispalo da je kradljivica. Kraj

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *