Pinjara Khubsurti Ka od 236. do 240. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 236. do 240. epizode

By  | 


Išan je besan jer mu je Majura rekla da izgovara Omkarevo ime sa poštovanjem. On priznaje Višaki da mu se majura sviđa, ali da nije siguran da je obostrano. Višaka mu govori da sve što poželi može biti njegovo i dodaje da je nekada davno i ona poznavala jednu Majuru. Taman da joj Išan pokaže njenu sliku, kad joj zazvoni telefon.
Majura odlazi kod Omkara i gobori mu o njihovom prošlom životu – sada ih niko neće moći razdvojiti. Omkar joj ne veeuje i optužuje je da je htela da ga zamajava kako bi ga odvratila od projekrta njenog oca. Majura mu govori da ne zna o čemu se tu radi. Omkar je izbaci. On kasnije ode kod Majirinog oca i suprotstavi mu se zbog fabrike. Ovaj je besan.
Nena pokloni Omkaru nešto od mermera, pa se ovom jave flešbekovi kako ga ljudi nazivaju kraljem mermera.
Sačin obećava seljaciam puno para i posao ako potpišu da pristaju da se fabrika tu gradi, ali im i preti ako ne potpišu. Omkar dolazi tu i cepa dokumenta. Sačinovi anditi ga napadnu, ali Nena dolazi tu sa pravnim dokumentima u kojama piše da se zaustavlja izgradnja fabrike.
Maheš (Majurin otac) naredi da se Omkar ubije. DM je to čula i javlja Majuri, a ona pak spasi Omkara koji biva ranjen. Omkareva majka je krivi za Omkarevo stanje. Majura mu sredi da primi krv i Omkaru je bolje. Majura se kod kuće suoči sa ocem koji je besan i preti da će je zatvoriti u kući.
Omkar sazna da mu je Majura sredila da dobije krv. Nena i majka ga savetuju da se drži podalje do Majure i projekta. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *