Pinjara Khubsurti Ka od 236. do 240. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 236. do 240. epizode

By  | 


Višaka ponovo ne uspe da vidi Majurinu sliku.
Majura se preruši u med. sestru i ode da poseti Omkara. Omkar je prepozna i optužuje je da je došla da vidi kakvo mu je stanje pa da javi ocu. I dalje joj ne veruje da su bili zajedno i da ih je ubila neka Višaka.
Majura nazove Išana i Višaka ugleda njenu sliku na displeju. Shvati da su se Omkar i ona ponovo rodili.
Omkareva majka traži od Omkara da se oženi Nenom. Smatra da je ona prava devojka za njega. Omkar odgovar ada je nikad nije posmatrao na taj način.
Majura priča svojoj dadilji o Omkaru i njihovom prošlom životu.
Višaka je predložila Mahešu da dođe kod njih na ručak i upozna Majuru. Majura pristaje. Otac joj govori da se kloni Omkara i njegovog projekta. Majura navodno pristaje. Ona kasnije krišom ode da poseti Omkara u bolnici. On sanja nejasne snove o sebi i Majuri i tom ekako su umrli. Budi se napet i grli Majuru. Međutim, i dalje se ničega konkretnog ne seća. Omkareva majka tera Majuru odatle.
Višaka odlazi kod Majurinih na ručak. Govori Mahešu da bi ih Omkar sada mogao napasti i da će ona da reši to oko sudske zabrane izgradnje fabrike. Postaviće kamen temeljac za fabriku.
Sačinovi ljudi napadnu seljane. Nena i Omkar to saznaju i odlaze tamo. Majura takođe. Ona se suprotstavi bratu. Naredi mu da prestanu da tuku te ljude i da batale tu fabriku inače će upotrebiti svoj mač. Sačin je besan. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *