Pinjara Khubsurti Ka od 236. do 240. epizode

Indijske Serije

Pinjara Khubsurti Ka od 236. do 240. epizode

By  | 


Omkar ne veruje Majuri i smatra da je opet nešto smislila. Bandit otme Majuri mač i pokuša da napadne Omkara, ali se Majura ispreči i biva povređena. Omkar pobesni i potuče se. Sačin odvede Majuru odatle. Ona viče za Omkarem. Maheš se ljuti na Majuru što se u sve meša i što nije bila tu da se upozna sa Višakom. Naređuje Beli da je drži na oku.
Omkar pronalazi tragove koje mu je ostavila Majura (nalazi prospekte za Narmada reku, Đabalpur i fabriku kralja mermera) a tiču se njihove ljubavne priče. Omkar dolazi krišom kod nje da joj to vrati. Majura se ponada da se on setio svega, ali to niej slučaj. Omkar ne veruje u reinkarnaciju. Njih zajedno zateknu Maheš i Sačin.
Višaka se pita da li je Majura već saznala ko je ona pa je sad izbegava. Mora da sazna, ali mora da se pobrine i za momka koji joj stoji na putu (omkara). Reši da dođe do informacija o njemu.
Maheš obeća Majuri da neće nauditi Omkaru, ali želi da nasamo popriča sa njim. Međutim, on je pozvao policiju da uhapsi Omkara pod optužbom da je došao tu da ubiej Majuru. Majura bi da kaže istinu, ali biva zaključana u svojoj sobi. Sve je to Belino maslo i plan. Inspektor pokazuje Omkaru lažnu Majurinu izjavu da je on pokušao da je ubije. I to je Belina ideja. DM govori ovo Majuri.
Višaka i Maheš dogovore da ona dođe sutradan kod njih na doručak. Želi da upozna Majuru. Kraj

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *