Pobunjenik 3 (Baaghi 3) - Spektakularna akcija sad i na srpskim prostorima!

Indijski filmovi

Pobunjenik 3 (Baaghi 3) – Spektakularna akcija sad i na srpskim prostorima!

By  | 

Pobunjenik 3 (Baaghi 3) – Spektakularna akcija sad i na srpskim prostorima!

Prevod: Maja 🙂

Ako dosad niste, sad svakako jeste pravo (i kranje 😄) vreme da bacite pogled na prva dva dela ovog uzbudljivog trilera na našem sajtu. Pa onda možemo da nastavimo sa trećim!

Što se konkretno ovog dela tiče, počeo je sa snimanjem 12. septembra 2019. u Mumbaju, glavnom gradu Indije, ali lokacije snimanja protezale su sve do Maroka, Egipta, Turske i čak i Srbije! Snimanje se završilo u oktobru. Još nemamo informacije hoće li biti četvrti deo ovog filma ili će ostati kao triologija sa ovim delom kao poslednjim, ali ukoliko bude i četvrti deo – očekujemo ga nakon 2 godine, prateći dosadašnji sistem, tako da može izaći u februaru ili martu 2022.

Glumačka postava: Tiger Šrof (opet, kao Roni), Riteiš Dešmuk (kao Ronijev brat Vikram), Šrada Kapur (opet, kao Ronijeva izabranica Sija), Ankita Lokande (kao Ruči Nandan), Đamil Kuri (kao Abu Đalal Gaza, poglavica ISIS pokreta), Đaidip Ahlavat (kao IPL), Viđej Varma (kao Aktar Lahori), Džeki Šrof (kao inspektor Čaran), Virendra Saksena (kao Kailaš Tripati), Ivan Kostadinov (kao Zaidi), Manav Gohil (kao Asif), Daniš Bat (kao Bilal), Diša Patani (kao posebna pojava u pesmi Do You Love Me/Voliš li me)
Trajanje: 143 min.
Država porekla: Indija
Jezik: indijski (hindi)
Prvo prikazivanje: 6. 3. 2020.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *