P- Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 3. dio – Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen!

By  | 

P- Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen

Shi-jin podsjeti Dae-younga na veliku bitku tog dana, kada se borio sa kriminalcima da vrati svoj telefon jer je imao specijalne slike unutra. Myung-joo pomisli da je to bila njena slika i pregleda Dae-youngov telefon, ali ne nalazi nijednu. Nalazi nekoliko slika taksija i pita zašto to. Dae-young objasni da je to isto kao slika nje sa njim- uvijek su izlazili da piju i nikada je nije vozio kući. Sve te slike su slike taksija u kojima je slao kući. Kada su raskinuli, obrisao je sve njihove slike, ali ove je zadržao. Muyng-joo i Mo-yeon su dirnute tim gestom. A Muyng-joo i Dae-young su toliko zaneseni u ljubavi, da Shi-jin i Mo-yeon odu. Myung-joo se žali što je on (Dae-young) vozi rano kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Dobije poziv i brzo prekine, nervozno tvrdi da ne zna ko je to bio. Kada joj opet zazvoni telefon, Dae-young joj ga uzme i vidi da su pozivi od muškarca, stavi na zvučnik i to je isti vojnik koji je špijunirao Dae-younga, zove da izvjesti ponovo. Myung-jo daje neke izgovore, ali Dae-young je ozbiljan i onda se odjednom nagne ka njoj. Blizu je da je poljubi, i ona zatvori oči, ali on promrmlja: ” Neću uraditi to. To je tvoja kazna.” Ona prevrne očima i okrene se, ali je on zgrabi za lice i okrene je ka sebi i poljubi.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *