P- Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen

Kineske serije

Poreklom sa sunca – 13. epizoda – 3. dio – Dae-young i Myung-joo raskidaju, Shi-jin je ranjen!

By  | 

Dae-young preplaši onog vojnika-špijuna na smrt kada se vrati u bazu i natjera ga da radi za njega. Vojnik zove Myung-joo i izvještava da je Dae-young zgodan sada i planira biti i kasnije, a onda ići u krevet dok je još zgodan. Doda da će se njen otac vratiti sutra.
Dae-young odlazi da vidi komandira Yoona i nalazi Myung-joo već tamo. Yoon pita da li je zahtjev za otkaz njegov odgovor, što on potvrdi, dok Myung-jo gleda oca razočatano. Dae-young saznaje da je Myung-joo znala i Yoon mu ispriča za njenu molbu dok je bila bolesna.
Dae-young govori da je to dogovor između njih dvoje (oca i kćerke), ne njega, on je srećan da izabere Muyng-joo iako to znači žrtvovanje.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Myung-joo se naljuti i pozove ga da pričaju nasamo. Vani, on govori radi ovo da bi bio sa njom. Ona govori da njoj nije bilo lako da se scvađa sa ocem, što naljuti Dae-younga. Myung-joo nastavi da je ona to radila jer je on bježao. Plače da on nikada nije ni rekao riječ dok se ona borila kod njenog oca za njih, ali on kaže da svaki put kada je bježao, borio se, da pokaže da je čovjek od riječi.

Picture source: www.dramabeans.com
(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site