Ali zaprosi Bahar, Salih je ljut na njega zbog toga

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – 28. i 29. epizoda – Ali zaprosi Bahar, Salih je ljut na njega zbog toga!

By  | 

Ali zaprosi Bahar, Salih je ljut na njega zbog toga

28: Bahar je šokirana kada je Ali zaprosi. Salih od majke saznaje da je Ali zaprosio Bahar. Ali ovoga puta mu neće oprostiti. Bahar ima novo prezime. Salihov život je teži iz dana u dan. Defne ima lijepu vijest za Mahira. Belgin i Harputlu su tužni zbog skorašnjih dešavanja.
29: Salih odlazi da razgovara sa Bahar u nadi da će rješiti nesuglasice.

Ali u njenoj kući zatiče Merta i ljut je vidjevši sina u Mertovom naručju. Njegov sin ima visoku temperaturu i Salih želi da ga odvede u bolnicu. Bahar krene sa njima. Odlučna je da pobjedi na sudu. Salih i ona, iako se vole, čine nepromišljene stvari koje pogoršavaju situaciju. Bahar pokuša razgovarati sa Salihovim advokat. Harputlu i Belgin žele pomoći Bahar i Salihu te im ugovore sastanak. Mađutim Salih sve pogrešno protumači. Ali donosi iznenađujuću odluku.
Picture source: forum.dizifilm.com

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *