Predaj se srce - od 34. do 43. epizode - Bahar se porađa, prolazi 9 mjeseci

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – od 34. do 43. epizode – Bahar se porađa, prolazi 9 mjeseci!

By  | 

Predaj se srce – od 34. do 43. epizode – Bahar se porađa, prolazi 9 mjeseci

Bahar odluči da ponovo osvoji Salihovo srce. Ali ne odustaje od borbe za nju. Salih je jako ljut na Bahar. Međutim donose odluku koja će sve iznenaditi. Belgin koja provodi dane u kući zbog Coksuna proživljava jako tužan period.
Hanoglu uspjeva okupiti porodicu. Harputlu je tužan jer baš kada je pronašao ženu koju voli, sudbina ih razdvaja. Mahir je zaljubljen u Defne i nalazi se u bezizlaznoj situaciji. Salih i Bahar su ponovo zajedno.
Bahar je srećna što će upoznati Saliha sa ocem. Salih prima uznemirujući poziv. Bahar je zbunjena. Sretnu se sa Belgin i Harputluom. Belginina odluka iznenađuje Harputlua.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Alijeva osjećanja prema Bahar su sve jača. Coskun se oporavlja kod kuće. Bahar, koja je slomila Salihovo srce, smišlja plan. Bahar je povrijeđena i ne želi ni sa kim da razgovara. Osjeća se kao da su se svi urotili protiv nje. Ima tajnu koju je rekla samo Burčak. Salih je očajan i pokušava razgovarati sa njom. Salihova i Baharina razdvojenost je nova nada za Alija. Približava se Baharin porođaj. Kao rezultat stresa, dolazi do prijevremenog porođaja. Rađa bebu. Porodica Hanoglu je pobjedila na takimičenju. Harputlu je jako ljut na Fikreta. Dolazi do otkrivanja stare tajne. Salih se vraća starom poslu. Prolazi 9 mjeseci, Salihova i Baharina beba brzo raste. Bahar primi iznenađujući poziv iz Instabula.
We don’t own this picture.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *