Predaj se srce- Coskun je mrtav, Ali i Salih se stalno svađaju

Predaj se srce -Vazgeç Gönlüm

Predaj se srce – od 49. do 54. epizode – Coskun je mrtav, Ali i Salih se stalno svađaju!

By  | 

Predaj se srce- Coskun je mrtav, Ali i Salih se stalno svađaju

49: Ali je pronašao advokata za Harputlua. Bahar je ljuta. Harputlu joj je blizu, ali ne može joj odati da joj je otac.Coskun misli da je Defne Goncagul i proganja je. Salih je povrijeđen zbog Baharinih riječi. Ali pronađao je način, uradiće DNK test.
50: Rezultati DNK testa su negativni, neko je zamijenio nalaze. Salih je slomljen. 
51: Coskun je oteo Defne i drži je zatvorenu u kući van grada. Mahir misli da ga je Defne prevarila. Ali svi se zabrinu pošto nema Defne te kreću u potragu za njom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


52: Coskun se baci sa litice, Salih ga pokušava spasiti. Bahar stiže i pogrešno protumači što vidi. Coskun je mrtav. Bahar policiji daje izjavu da je Salih kriv za bratovu smrt. Međutim, tu je još svjedoka koji tvrde da Salih nije kriv. Istina izlazi na vidjelo.
53: Odnos između Bahar i Saliha se pogoršao. Ali planira osvetu protiv brata.
54: Harputlu je zakasnio na Salihovo vjenčanje. Salih primjeti da je neraspoložen i pokušava pričati sa njim. Ali i Salih se stalno svađaju.
We don’t own this picture. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *