Preljubnik 18. i 19. epizoda!

Preljubnik - Sadakatsiz

Preljubnik 18. i 19. epizoda!

By  | 

Preljubnik 18. i 19. epizoda!

18 epizoda

Asjin povratak i pobeda nad Derin, nateraće Derin na neočekivane korake. Volkana muči savest što je Ali napustio kuću. On se ujedno suočava i sa drugim problremima.Dogadjaji koji su se dogodili, postali su osnova za nadolazeće sukobe. Dolazi i do neočekivanog saznanja koja će promeniti živote više osoba.

19 epizoda

Volkanova slabost prema Asji dovodi ga u emotivan ćorsokak. Hidžran se pojavljuje i istinu koju govori šokira sve. Derin pokuša učiniti sve što je moguće da poboljša odnose sa Volkanom. Da li će u tome uspeti? Volkan saznaje nešto iz Asjine prošlosti. Kako će to uticati na njega?

Sve epizode serije Preljubnik

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *