Preljubnik 39. i 40. epizoda!

Preljubnik - Sadakatsiz

Preljubnik 39. i 40. epizoda!

By  | 

Preljubnik 39. i 40. epizoda!

39 epizoda
Iako je Volkan pokušao da otvori Ajsi oči u vezi Arasa, ona ne preduzima ništa. On joj govori kako je taj čovek zavarava i da je prevario, jer je oženjen. Asja ga pita šta on misli preduzeti povodom toga, nju je jedinu prevario nikoga drugog. Zar će mu on ići tražiti da mu položi račune? Volkan je gleda čudno što je tako hladnokrvna. Asja se sprema i poziva Arasa na večeru. Aras je pokucao Derin na vrata.

40 epizoda
Nakon što Asja prekine vezu sa Arasom, sve veze su iznenada prekinute. Derin ne može podneti Volkanovo zbližavanje sa Asjom.Volkan zove Asju i sina i pita sina da li želi da im on pripremi večeru kao nekada, da večeraju zajedno sa Lejlom. Derin dolazi kod Volkana sa kćerkom. Volkan govori Sureji da uzme kĆerku i da udje, a Derin govori da bi je pozvao unutr, ali ima goste pa ne može. Aras odlučuje uzeti Leylu i otići iz Tekirdağa.

Sve epizode serije Preljubnik

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *