Presuda - 1. epizoda - Putevi Ceylin i Ilgaza se ponovo ukrštaju!

Turske Serije

Presuda – 1. epizoda – Putevi Ceylin i Ilgaza se ponovo ukrštaju!

By  | 

Nova turska serija ” Presuda” je priča o Ceylin i Ilgazu. Ceylin je advokatica, a Ilgaz tužilac – ista strast u borbi za pravdu!
Ali ovo dvoje pravnika imaju različite metode na ovom putu. Dok je Ilgaz častan, pošten i postupa po pravilima, Ceylin ne poznaje granice, buntovnica bez pravila.
Zato su se svaki put kada bi im se putevi ukrstili, sukobljavali i iskušavali jedno drugo, ostajali su sa suprotnim stranama. Sve dok im život nije ponovo ukrstio puteve…
Ilgaz dobije slučaj ubistva. Ilgaz i njegov otac, načelnik policije bivaju pozvani na mjesto zločina da se izvrši uviđaj. U pitanju je ubistvo mlade djevojke, koja je pronađena to jutro u kontejneru. Kako nije imala nikakve isprave kod sebe, njeno indentifikovanje ne može biti izvršeno.Međutim, policija pronalazi neke dokaze u blizini tijela, koji ih vode do Ilgazovog mlađeg brata Çinara. Kada Ilgaz i njegov otac vide da Çinar nema alibi i da dokazi govore protiv njega, iako on uporno tvrdi da nema ništa s ubistvom mlade djevojke, Ilgaz je primoran da Çinaru nađe dobrog advokata. A da situacija bude još teža, slučaj je dodijeljen Ilgazovom kolegi Parsu, čiju sestru je Ilgaz ostavio pred vjenčanje. Nespreman je za ovaj udarac koji je njegovoj porodici zadao leš žene pronađene u kontejneru za smeće. Sve karakteristike Ceylin koje nikada nije prihvatao sada su postale ključ od gvozdenih rešetki koje će okovati njegovog brata. Oslobađa je iz pritvora i govori da će zaboraviti na njen slučaj ukoliko prihvati da učestvuje u odbrani njegovog brata. Ne vidjevši drugi izlaz iz zatvora, Ceylin pristaje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


A dokazi protiv Çinara se samo gomilaju. Ceylin je odlučna da ga izbavi iz zatvora, iako ni ona u potpunosti ne vjeruje u Çinarovu nevinost. Stvari se promijene kada se utvrdi da je ubijena djevojka Inci Erguvan, Ceylinina mlađa sestra.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *