Ponovo rodjen kraj serije!

Ponovo rođen / Kış Güneşi

Ponovo rodjen 27 epizoda! Ponovo rodjen kraj serije!

By  | 

Ponovo rodjen kraj serije!

Kadim je pogodjen, jer svojim telom zaštiti Efea. Efruz plače i doziva oca. Kadim govori Efeu na samrti da Efruz poverava njemu i umire. Efruz je očajna kao i Efe i Nisan zbog Kadimove smrti. Efe saznaje da je Nisan bolesna.Doktor mu u bolnici govori da joj je život u opasnosti i da joj je potrebna transplatacija koštane srži i da donori mogu biti samo njeni najbliži, brat ili sestra. Efe očajnički zove Sedu ( ona je Nisanina sestra ) i nakon što je ne dobija, odlazi kod nje i moli je da pomogne Nisan.Seda odbija.

Nakon što Efe ode, Seda ipak odluči da poogne Nisan, ali to radi u tajnosti. Efe sa porodicom i prijateljima priprema Nisan iznenadjenje, ukrašavaju bolničku sobu u koju će Nisan doći. Efe želi zaprositi Nisan, pa joj donosi i venčanicu u bolnici. Nisan i Efe se venčaju. Nisan odlazi na operaciju. Burak i Efruz se zbližavaju. Nakon par meseci Nisan se oporavlja u potpunosti i ostaje trudna. Efe i Nisan odlaze pored mora i uživaju čekajuci svoje dete.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site