Presuda - 2. epizoda - Ceylin mora donijeti najtežu odluku u životu!

Turske Serije

Presuda – 2. epizoda – Ceylin mora donijeti najtežu odluku u životu!

By  | 

Ceylin ugleda tijelo svoje sestre i ne može da dođe do daha. Izlazi na ulicu, guši se, još u nevjerici šta joj se dešava. Ilgaz joj prilazi, ali ona se udalji. Napadne ga da je sve znao i da je sa namjerom izabrao. On je pokuša ubjediti da to nije istina. Porodicu Erguven je slomila vijest o smrti njihove najmlađe kćerke. Ceylin odlučuje da se bori do poslednje kapi krvi da nađe ubicu svoje sestre, ali i da preživi svaki dan da gleda uplakano i skrhano lice svojih roditelja i sestre. Prolazi kroz najteži trenutak u životu i mora donijeti teške odluke. Sada je nemoguće za nju da brani glavnog osumnjičenog- Çinara. Ali sa druge strane, ako to ne učini, biće udaljena od istrage i svih dokaza koji postoje. Pred njoj je težak izbor. Ilgaz vjeruje da njegov brat nije počinio ovo ubistvo, ali je siguran i da on laže. Svaki novi dokaz povećava broj osumnjičenih. Postavlja se pitanja da li je Çinar ubica? Ako nije, ko je onda?
Ceylin gubi kontrolu nad sobom i napadne čovjeka na ulici kod koga svira pjesma, njena omiljena uspomena na sestru. Ilgaz je tu uz nju, pokušava je vratiti u stvarnost.
Međutim, sa novim dokazima, i jedno i drugo shvataju da njihovi brat i sestra nisu onakvi kakve ih poznaju. Ceylin nalazi sliku sestre sa starijim čovjekom. Pokazuje Ilgazu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *