Presuda - 23. i 24. ep. - Yekta je uhapšen!

Turske Serije

Presuda – 23. i 24. ep. – Yekta je uhapšen!

By  | 

23: Ceylin posluša poruku i ugasi laptop kad Ilgaz stigne. Pars pita nadređenog da li će dozvoliti Ilgazov povratak, neće, zar ne? Yekta daje izjavu nakon privođenja zbog ubistva Engina. Eileen traži razvod Osmanu jer je dijete njegovo. Junate traži Nevi pomoć, ako je Yekta uhapšen, otpustiće ga. Yekta završi u zatvoru. Ilgaz gleda video koji je Engin poslao Ceylin.

Nakon što on pokaže Parsu, Ceylin mu govori da kad Yekta izađe, krenuće njoj da se sveti. Serdar i ekipa su uhvaćeni kako kradu novac i sa zapaljenim tijelom u gepeku.

24: Ceylin pita Ilgaza gdje joj je laptop, on kaže da je pokazao Parsu. Djeca su uhapšena. Novi tužilac Derya pokazuje Yekti, Lachin i Junate Enginov video.
Ilgaz je ljut na Ceylin što laže uporno i krije istinu.
Eren govori Tulce da je mora odvesti u pritvor, ali tu je za nju.

Dolazi njen očuh i posvađaju se, Eren je proboden. Serdar zove Yektu da mu pomogne, a on će mu reći nešto o Ceyilinom ocu. Ilgaz govori Ceylin da u video Engin govori “očevi”, to možda uključuje i njenog oca.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *