Presuda - 21. i 22. ep. - Ceylin je oslobođena optužbi!

Turske Serije

Presuda – 21. i 22. ep. – Ceylin je oslobođena optužbi!

By  | 

21: Nakon smrti Niyazi, Ilgaz grli Ceylin. Parla ide kod psihologa. Pars govori Ceylin da joj je vjerovao, a onda mu je to uradila. Sad su joj vrata zatvorena.
Eren govori Ilgazu da je pištolj od Niyaza upotrebljen u dva ubistva. Ceylin ugleda kako se Neva ljubi sa Junate. Kasnije je ispituje zašto je išla da vidi Engina u zatvor. Ilgaz posjećuje Lachinog vozača u zatvoru i shvata da on laže i da nije pomogao Enginu da pobjegne. Yekta govori Junate da trebaju da on svjedoči o Ceylininom bijesu, da dodaju ulje na vatru. Seda i Yekta znaju da Lachinu aferu sa vozačem pa Lachin ode do Ceylin i prizna joj za Yektinu lažnu diplomu. Ceylin i Ilgaz idu da istraže diplomu kada zgrada eksplodira.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


22: Ceylin budi poruka da je vraćena na advokatsku poziciju. Govori Ilgazu da želi da se on vrati na svoj položaj tužioca. Eilen govori Ceylin da ako je otac bebe Osman, razvešće se. Yekta zaprijeti Junate da se ne smije zaljubiti u Nevu. Ceylin odlazi psihijatru koji je provocira pa se pravi da ga je udarila vazom. Ilgaz nalazi metak u drvetu na mjestu zločina. Ilgaz obeća Ceylin da će se vratiti da bude tužilac. Na suđenju, sudija govori da se zbog novog dokaza Ceylin oslobađa. Ceylin grli Ilgaza.
Odlaze na večeru i ona mu govori da ga voli. Seda govori Merdanu da je otkrila tajnu između Yekte i njega. Eren govori Parsu da je Yektina biznis kartica nađena kod Niyaza u kući. Uhapse Yektu pod sumnjom da je ubio Engina. Ceylin ubaci usb i dobije poruku od Engina, da iako je mrtav, iznenađenje se nastavlja.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *