Presuda - 25. i 26. epizoda - Ceylin saznaje da joj je otac ubijen!

Turske Serije

Presuda – 25. i 26. epizoda – Ceylin saznaje da joj je otac ubijen!

By  | 

25: Eren se onesvijesti u autu od uboda nožem. Ilgaz govori Ceylin da Engin možda aludira na njenog oca. Potom ode svom ocu i kaže da misli da se nešto desilo Ceylininom ocu, trebali bi istražiti. Serdar govori Yekti kako je Çinar ubio Ceylininog oca.
Zumrut čestita Eileen, dobila je šta je htjela, izgubila je bebu.
Porodica ide do doka da vidi Zafera, trebao bi da se vrati. Ali on ne dođe. Ilgaz je povede do laboratorije i pokazuje joj odjeću. Ceylin vrisne da njen otac ne može biti mrtav.

26: Ceylin govori da mora vidjeti tijelo svog oca. Çinar panično govori djedu da znaju, saznali su za Zafera. Neka mu pomogne.
Sledećeg dana, Ilgaz dolazi do njega i govori da idu na sahranu Zaferu. Na sahrani, Yekta napravi scenu. Majka govori Ceylin da samo ona može naći ubicu, neka se trgne.
Ilgaz grli Ceylin i govori da će uvijek biti na njenoj strani. Grle se. Metin svaljuje krivicu na bivšeg umirovljenog šefa policije Yavuza. Ceylin grli Ilgaza, govori mu da se guši. Iscrpljena mu govori u sobi da ne ide, zaspi mu kraj noge. Yavuz govori Erenu da je nevin, neka provjeri kamere. Metin to čuje i ode u kuću da ukrade kamere. Eren ga upuca u ruku.
Kasnije, Eren vidi krvavu gazu u smeću kod Metina. Ceylin govori Metinu da joj je otac mrtav, ali ima drugog oca, njega. Grli ga. Eren vidi da Metinu ide krv niz rukav.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *