Presuda - 3. epizoda - Ceylin i Ilgaz pomažu Çinaru!

Turske Serije

Presuda – 3. epizoda – Ceylin i Ilgaz pomažu Çinaru!

By  | 

Fotografija koju je našla Ceylin jeste ona na kojoj je njena sestra sa Metinom, Ilgazovim ocem. I upravo to će ponovo poljuljati ravnotežu između Ilgaza i nje.
Ilgaz pokuša da se izbori sa nizom laži koje je izgovorio njegov otac, dok Ceylin u potrazi za ubicom narušava granice Ilgaza i Eren. To polako privuče pažnju Parsa. On namjerava da osveti svoju sestru Nevu, a silno želi da Ilgaz pogriješi te je odlučan da pošalje Çinara u zatvor. Ceylin je prinuđena da krije od porodice da štiti Çinara. Zajedno sa Ilgazom nastoji pronaći pravog ubicu i spriječiti da Çinar bude zadržan u pritvoru. Ali Pars i Zafer ih satjeraju u ćošak.
Tajni život njene sestre Inci je otkriven, i Ceylin kao i Ilgaz se zbog toga suočavaju sa neočekivanim preokretima. Prisiljeni su da otkriju tajne svojih porodica koje nisu mogli ni zamisliti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *