Presuda - 31. i 32. epizoda - Ilgaz i Ceylin se razvedu!

Turske Serije

Presuda – 31. i 32. epizoda – Ilgaz i Ceylin se razvedu!

By  | 

31: Ilgaz govori Ceylin da je voli, ali svađali bi se cijelo vrijeme. Ne može ostati. Zagrle se.
Ceylin još drži bijes, gleda sliku Ilgaza i nje i ima fleševe sebe kako drži kravav nož 6 mjeseci kasnije.
Serdar se kune Yekti da je Çinar upucao Zafera 3 puta. Ilgaz posjećuje brata u zatvoru i pita ga da kaže istinu, koliko je puta pucao? Çinar veli jednom. Uplakana Ceylin govori Ilgazu da čim se nje riješio, vratio se slučaju. Ceylin govori Nevi da ubjedi Junate da joj pomogne i da se spasi od Yekte. Eileen ubjeđuje Ceylin da da šansu Ilgazu. Ceylin govori Ilgazu u novoj kući da li može poslednji put da ga zagrli. Poljube se. Defne i Merdan odvojeno ubjeđuju Ceylin da oprosti Ilgazu. Serdar priznaje Yekti da je on upucao Zafera dva puta. Pars ih vidi.
6 mjeseci kasnije, Eren vodi uhapšenu Ceylin da je slikaju za zatvor. Krvavi otisci pripadaju njoj.

32: Ceylin odlazi iz kancelarije, Metin govori da će to uništiti Ilgaza. Serdar daje izjavu Parsu da je vidio da je Çinar 3 puta upucao Zafera. Ilgaz ga napadne, dokazaće da laže. Junate se usprotivi Yekti. Ceylin zamišlja Ilgaza i nju. Ilgaz zamoli oca da ostavi Ceylin na miru, treba joj odmor od svih, pa i njega. Ceylin predloži Lachin da joj pomogne da pridobije Junate i da unište Yektu. Na putu ka razvodu, Ceylin se prisjeća Ilgaza. Sudija donese rješenje o razvodu Ilgaza i Ceylin.
6 mjeseci kasnije, Ceylin je u laboratoriji, krv klizi sa njenog vjenčanog prstena.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *