Presuda - 58. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 58. epizoda!

By  | 

Kada šef Balkan mafije Igor zaprijeti Ilgazu, strah se uvuče u njihove živote. Ilgaz se guši, dobija napad. Ceylin ga smiruje. On odmah naredi da se okupe svi njegovi bližnji u njegovoj kući da ih policija čuva.

Svi ga poslušaju iako ne znaju razlog. Sa druge strane, on prisustvuje sastanku najviših zvaničnika i uzbuna je na visokom nivou. Svakom članu porodice dodjeljuju lično obezbjeđenje. Derya saznaje od Igora da je Pars u svojoj kući i odlazi tamo.

Nalazi njegov leš zakopan u dvorištu. Slomljena je i obavijesti sve. Svi su skrhani i prestrašeni. Ilgaz je smijenjen sa ovog slučaja i Turgut Ali preuzima slučaj. Ali Ilgaz ne miruje, zajedno sa Erenom i Ceylin traga za Parsovim ubicom.

Neočekivana posjeta Yekte i Omera mijenja sve. Yekta ponudi Ilgazu saradnju, on misli da njegov klijent zna više o ubici, i spreman je pomoći Ilgazu, jer je i njega strah za ličnu sigurnost od šefa Igora. Ilgaz pristaje i dolazi u njegovu kuću. Ali klijent ponudi da mu Ilgaz pomogne da premjesti nelegalnu robu prije policije jer je Ilgaz na tom slučaju.

A on će mu reći ime ubice zauzvrat. Ilgaz nakon razmišljanja pristane, ali smisli da to učiniti tako i kad dobije ime ubice da mu se ta roba oduzme. Ubica i ostali članovi mafije su uhapšeni i svima je sada lakše, mogu se slobodno kretati. Parsova komemoracija je u toku. Kada završi, Turgut Ali pozove Ilgaza u kancelariju i govori mu da je optužen i ima dokaz da je ukaljao svoju karijeru. Mora u pritvor.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *