Presuda - 57. epizoda - Pars je mrtav?!

Turske Serije

Presuda – 57. epizoda – Pars je mrtav?!

By  | 

Ozge bježi dok joj je mafija, a i policija za petama. Eren stiže u u njenu kuću koja je razbacana i nazove Ilgaza koji je sa Ceylin na putu ka stanici. Dok pričaju, Ozge se pojavi pred njima, ispred stanice. Moli je da je spase. Oni je odvedu u stanicu. U zlatari je pronađena ruka na kojoj piše Nevino ime.

Ozge priznaje Ilgazu da je ona ubila Kasika, mafijaševog sina jer je ubio Ridvana. I da je njegovu adresu saznala od Parsa. Ispriča mu kako je ubila, izvinjava mu se. Tu je i Ceylin. Prikrije da joj je Ceylin pomogla i govori da se sama riješila leša i pištolja.

Ilgaz shvata da nije mogla sama zakopati tolikog čovjeka i pita je koga štiti. Dolazi zamjenik Parsa na poziciju. Ilgaz sumnja u Parsa, da je pomogao Ozge. Omer kuje plan da uništi Ilgaza.

Ceylin informiše Osma a da je Ozge otkrivena, Parla sve čuje. Ilgaz i Eren dolaze na mjesto gdje je nađena ruka i prepoznaju Parsov prsten i pero. Pošalju na DNK analizu da se utvrdi da li je Parsova ruka u pitanju. Ceylin odlazi sa Omerom na ručak. On joj ispriča o svom životu i kako je očuh odveo njegovog brata ili sestru, ne zna gdje je. Ilgaz dođe tu i odvede Ceylin.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Parla ispriča Çinaru i Tugce o Osmanu i Ceylin. Ozge daje izjavu i u pritvoru je. Ruka pripada Parsu. Eren, Ilgaz, Derya i Ceylin su slomljeni.

Šef mafije zaprijeti Ilgazu, on je za sve kriv. I svi njegovi bližnji će stradati. Osveta je počela.

 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *