Presuda - 59. epizoda - Ilgaz je u zatvoru!

Turske Serije

Presuda – 59. epizoda – Ilgaz je u zatvoru!

By  | 

Ali Turgut govori Ilgazu da postoji dokazi da je primio mito i da je dio kriminalne organizacije. Slučaj je dodjeljen njemu i Ozcanu, javnom tužiocu. Ceylin i Eren saznaju za to takođe, dok je Ilgaz odveden u pritvor.

Svi dokazi vode ka Ilgazu. Pronađen je izvod iz banke, u njegovoj kući je pronađena statua koja je dio krijumčarene kolekcije, aplikacija o transferu novca na njegovom telefonu, a potpis je mašinom urađen i ne može se utvrditi da ne pripada Ilgazu.

Ceylin je njegov advokat i pokušava da izgradi odbranu. Posjećuje ga i plače, slomljena je stalnim dešavanjima. Eren, Metin, Merdan i Çinar pomažu. Saznaju da je Eyub, Çinarov drug podmetnuo dokaz u kući, ali je on pobjegao prije nego ga pronađu.

Takođe, sa druge strane svi okrive Yektu koji se brani da nije kriv. Omer priznaje ocu da je on sve smjestio. Yekta pokušava pronaći dokaze protiv svog sina i saznaje da ga je lagao sve. Njegova majka je živa, ima Alchajmerovu bolest i govori da je njen sin Omer mrtav. Yekta saznaje da je i navodno Omerov brat izvršio samoubistvo, ali o tome nema dokaza.

Sve to govori Ceylin i želi da joj pomogne, daće joj dokaze da oslobodi Ilgaza, a on želi da se riješi Omera jer ga se plaši, on je psihopata i crna rupa koja će ih sve progutati. Metin zamoli Lacin da postavi mikrofon u kući. A Ceylin priznaje Ilgazu da je pomogla Ozge da se riješi tijela.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sudija određuje Ilgazu zatvor na osnovu svih dokaza, on i porodica su skrhani. Omer sa druge strane govori kolegi da želi da podnese aplikaciju da se istraži Ozgin slučaj jer je Ceylin pomogla zajedno sa Osmanom. Želi da Ceylin bude sklonjena sa Ilgazovog slučaja. 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *