Presuda - 55. epizoda - Ilgaz i Ceylin se razvode?!

Turske Serije

Presuda – 55. epizoda – Ilgaz i Ceylin se razvode?!

By  | 

Ilgaz ulaže sve napore da pronađe sestru što prije. Ali vrijeme ističe. Nemaju vijesti o njoj. Svi ostali, posebno Ceylin mu pomažu u ovoj potrazi. I nailaze na jako veliki trag. Smrt mladoženje Salima i Ridvana donosi preokret u cijeloj ovoj situaciji. Ilgaz dobija još jedan video Defne na kome djevojčica jako uplašeno izgleda i slomljen je. Eren i Ceylin ga uvjeravaju da će je naći. Posljedice Parsove impulsivne odluke ga polako vode do velike destrukcije. Sa druge strane, Metinovo stanje je kritično, a Çinar preispituje bratove odluke. Ilgaz, Ceylin i Eren pronalaze Defne i vode je u bolnicu. U jako je lošem stanju. Metinu se stanje poboljša i stalno je uz kćerku. Yekta i Omer su umiješani u slučaj kao zastupnici mladoženje Salima koji je sada mrtav. Omer je u žurbi da odigra neočekivan potez. Približava se Ceylin, a Ceylinina reakcija na ovaj potez će biti neočekivana. Defne i Metin izlaze iz bolnice i porodična večera je u toku. I iako izgleda da je sve u redu, Ceylin i Ilgaz su na korak od razvoda. Oboje su slomljeni zbog ovog rastanka. Došao je dan odluke i brakorazvodne parnice. Ceylin i Ilgaz dolaze, ali njegova reakcija iznenađuje sve. Ilgaz ipak odustaje od razvoda!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *