Presuda - 70. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 70. epizoda!

By  | 

Filiz je uhapšena, a Džejlin i Ilgaz emotivni kada ugledaju svoju kćerku. No pred njima je dug put pun izazova. Djevojčica je jako uplašena, povučena i ne sjeća se njih dvoje. Vjeruje da joj je Filiz majka što Džejlin jako teško pada. Ali ne odustaju već odlučuju da se bore za svoju djevojčicu. Nakon što DNK analiza potvrdi da su oni njeni roditelji, Džejlin i Ilgaz pripremaju sve za njen dolzak kući.

Međutim, centar za socijalni rad preuzima Merdžan i polako pokušavaju da pomognu izgubljenoj djevočici koja ne prihvata Džejlin i Ilgaza. Džejlin je bijesna što ne može biti sa svojom kćerkom, ali Ilgaz i ona se naoružaju strpljenjem. Polako saopšte Merdžan da su joj roditelji i daju joj njenu omiljenu igračku. Čak dovedu i Paskala i djeluje kao da ih Merdžan polako prihvata.

Odlaze i na picu zajedno i kad prelaze ulicu, Merdžan uhvati Džejlin i Ilgaza za ruku. Ali uplaši se spoljašnjeng svijeta i saobraćaja i zaplače, hoće majku. Socijalna radnica je zagrli i odvede. Džejlin i Ilgaz prime vijest da će Filiz biti smještena u mentalnu ustanovi nakon što joj je Nil koja je njen advokat predložila odbranu na osnovu neuračunljivosti. Džejlin nosi pištolj u torbi i odlazi kod nje. Ilgaz juri kao bez duše ka njima. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *