Presuda - 68. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 68. epizoda!

By  | 

Ilgaz i Džejlin ne nalaze Merdžan u domu za nezbrinutu djecu te ispituju Efea. On im govori da je on odrastao tu, da nema nikoga na ovom svijetu i poklone kupuje toj djeci. Ono što su pronašli kod njega on krade jer zamisli da mu je neko nešto poklonio. Njih dvoje su razočarani jer nisu našli ništa o svojoj kćerki. Merdan ih pozove i informiše da se Madžit sjetio.

Oni dolaze u starački dom i on im govori da je žena, malo starija otela Merdžan. Međutim, nije nijedna sa slika koje mu pokazuju. 

Eren gleda snimak ispitivanja Dilek i uvidi da se ona hvata za vrat i kosu što je znak da laže. Odluči da detaljnije ispita njenu prošlost i sve o njoj te unajmi policajca da je prati, a da Tugče ispita sve o njoj.

Tugče nalazi snimak gdje glavna tužiteljica kupuje majicu kao u Merdžan. Ilgaz i Džejlin se suoče sa njom i prate je. Čovjek koji je silovao kćerku od glavne tužiteljke koja je bila trudna i koja se nakon toga ubila napadne tužiteljku, ali Džejlin i Ilgaz je spase. Sada su već očajni jer ne mogu pronaći Merdžan.

Eren shvata da je Dilek lagala, a Tugče ga informiše da ona ima stariju “sestru” odnosno ženu koja je odgojila jer nije imala nikoga. Eren sklopi kockice i shvati da je muž od Dilekine “sestre” Filiz Ismail koga je Džejlin zastupala. Ismail je ubio njihovu kćerku i Filiz krivi Džejlin. Otela je Merdžan i odgojila kao svoju. Dilek ih odvede do kuće, ali Filiz je pobjegla sa Merdžan. Dilek sve prizna, Džejlin je ošamari. Ilgaz i ona su slomljeni. Filiz i Merdžan dožive saobraćajnu nezgodu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *