Presuda - 67. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 67. epizoda!

By  | 

Džejlin i Ilgaz nalaze kutiju u kojoj je dječija majica. Odmah se ponadaju da je u pitanju Merdžanina majica. Pozovu Erena i ekipu da odmah obrade lice mjesta i pokušaju naći tragove. Nose majicu u laboratoriju na pretrage. Džejlin i Ilgaz su van sebe, budni su cijelu noć i zajedno sa Erenom gledaju snimke kamere. 

Nađena je vlas kose na majici i pripada Merdžan, svježa je što znači da je živa. Džejlin i Ilgaz su presrećni i imaju buru emocija. Vijest se brzo proširi među porodicom i prijateljima i svi su srećni. Sada njih dvoje imaju nadu i bacaju se u potragu. Sa druge strane, Jekta svojim načinima pokušava doći do snimke kamere na kojoj se vidi osoba koja ostavlja kutiju. Merdan pokušava u staračkom domu saznati informacije od Madžita.

Ilgaz i Džejlin institiraju da Efe izda nalog o povjerljivosti kako vijest ne bi dospjela u medije. Kada Efeova sekretarica zaboravi proslijediti nalog, vijest o Merdžan odjekne u medijima. Ilgaz i Džejlin napadaju Efea koji govori da nije kriv. Vide da on nešto krije u ladici i upale alarm za uzbunu i provale mu u kancelariju. Nalaze tonu igračaka, ali i Merdžaninu ogrlicu. Van sebe su i jure kod njega kući. Tu nalaze još mnogo igračaka a od Erena saznaju da je Efe u domu za nezbrinutu djecu. Jekta se preko mafijaša dočepa snimke kamere i ugleda neku ženu kako ostavlja kutiju. Madžit vidi vijesti o Merdžan i sjeti se da je jedna žena otela. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džejlin i Ilgaz stižu u dom za nezbrinutu djecu u nadi da je Merdžan tu. Posvuda je traže.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *