Presuda - 77. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 77. epizoda!

By  | 

Džejlin i Illgaz su doživjeli neočekivane smrti u slučaju koji su potaknule Šečiline priče. Dok su slijedili svoje odvojene staze, naišli su na organizovanu zlu mrežu koju nikada prije nisu vidjeli.

Teška vremena čekaju Osmana i Čınara, koji su postali marionete u Kadirovim rukama. Uz uplitanje prvo Merdana, a potom i Džejlin, sve će se morati otkriti kako jest. Odluke koje se moraju donijeti na kraju dana duboko će potresti svačiji svijet, a posebno Ajlinin i Parlin.

Ovaj put je red na Kadira da djeluje u slučaju Šečil, koji ide naprijed-nazad do Kadira. 

Rušenje organizacije čiji korijeni sežu do dubina koje nisu ni slutili, bit će jedan od najvećih testova pravde za Illgaza. Usprkos svim vrstama preventivnih nastojanja, hoće li rat koji će započeti u zemlji i inostranstvu biti dovoljan da učvrsti njegovu vjeru u “pravdu” i da svima pruži kraj kakav zaslužuju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *