Presuda - 73. epizoda!

Turske Serije

Presuda – 73. epizoda!

By  | 

Hitna stiže nakon što Tulin pozli, ali nemaju odgovarajuću injekciju sa sobom. Vode je u bolnicu, a i Džejlin dolazi u bolnicu. Javlja sve Ilgazu koji je sa Merdžan. Ilgaz ostavlja Merdžan kod Gul da se igra sa Elif i dolazi kod Džejlin. Saopšteno im je da je Tulin mrtva i da je donator organa. 

Ilgaz naredi da se ispita njena smrt i saznaju da je umrla zbog alergije na kikiriki koji je unijela u organizam. I dalje se istražuje smrt glumca na setu, a Efe i Tugče polako razvijaju svoj odnos što nije promaklo Erenu.

Saznaje se da je Tulin ubijena i postoji video snimak ubice koji se ne vidi. Činar i Osman saznaju da je Džan zakopan u dvorištu kuće i uz Jektu uspiju sakriti leš. Osman je u ogromnim dugovima, a Džejlin je ljuta na Jektu kada sazna šta je uradio sa Tulininom bebom. On traži oproštaj, ali Džejlin je jako razočarana. 

Merdžan zove Ilgaza ocem, ali Džejlin zove imenom što rastužuje Džejlin jer želi da čuje da je zove mamom. Ilgaz joj je podrška. Ilgaz shvata da je vozač hitne ubica i Tulin, ali i druga dva lica te da je umiješan u trgovinu organima.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Džejlin je pozvala tog vozača u ured na razgovor ne znajući istinu, a sa njom je i Merdžan. Ilgaz nazove Jektu da ode tamo i Jekta spasi Džejlin i Merdžan, ali ubica njega drži na nišanu.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *