Prognani Seit i Šura 5 epizoda - Turske-Serije.Net

Prognani Sejt i Šura

Prognani Seit i Šura 5 epizoda

By  | 

Prognani Seit i Šura 5 epizoda
Sejit drzi govor vojnicima i kaze da ce svakog kazniti ko ih povredi. Poziva ih sve da se bore zajedno sa njima. Zatim naredjuje pokret. Majka zove svoju cerku da sedne i odmori se.Ona zeli da se sto pre zavrsi borba i da se Sejit vrati. Takodje zeli da se Sejit ozeni posle povratka sa fronta.

Sa druge strane na frontu dolazi do krvavih borbi.Vladimir je tesko ranjen.Sejit mu prilazi i kaze da izdrzi jos samo malo.Hrabri ranjenog Vladimira i kaza da ce se svi vratiti kuci i biti sa svojim voljenima.Nazalost Vladimir umire Sejit naslanja glavu na njegove grudi i moli da mu oprosti jer je zakasnio.Miso kaze Tatiji da je dosao da bi video nju.Petro pita Suru zasto je tuzna.Sura odgovara da je rastuzio nacin na koji su njeni bliznji saznali za Sejita.Petro joj daje obecanje da ce njenima izreci samo reci hvale o Sejitu.

Miso kaze Tatiji da se drzi dalje od Petra jer on saradjuje sa pobunjenicima.Tatija otvoreno priznaje da ne veruje u to.On kaze ako joj nesto bude trebalo da se obrati njemu a ne Petru.Sejit prica svom mrtvom drugu ako prezivi da ce i za njega plivati u crno more.I Tina zeli da Suru odvrati od Sejita.Prica da Sejit nju ne zasluzuje, medjutim Sura ne deli sa njom misljenje i otvoreno prica da voli Sejita.Kaze Tini kad bude upoznala Sejita bice joj zao sto je imala pogresno misljenje o njemu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sejit u trenutku odmora na frontu razmislja o Suri i pise joj pismo.U njemu pored ostalog kaze da je razdvojenost teza od rata i da bi voleo da ima moc da prekine ovaj rat.Na balu Petro savetuje Suru da se drzi dalje od Barunice. Na balu Petro razgovara i sa Barunicom
Ona kaze da ce se Sejit brzo zasititi nove igracke i da ce se opet njoj vratiti.Dzelil razgovara sa Sejitom kaze da njegovo srce kuca samo za Tatiju.Nakon toga nazdravljaju za pokoj Vladine duse i za svoje voljene.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *