Ranjene ptice od 164. do 166. epizode! Veridba Levanta i Melis!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 164. do 166. epizode! Veridba Levanta i Melis!

By  | 

Ranjene ptice od 164. do 166. epizode! Veridba Levanta i Melis!
164 epizoda
Meryem je prisiljena gledati veridbu Leventa i Melis. Tekin šalje upozoravajući video Merjem. Levent je nesrećan i ne želi se oženiti Melisom. Merjem se oseća nemoćnom jer ništa ne može učiniti. Oja, s druge strane, namerava poslati Džemilove fotografije u Ajše.

165 epizoda
Omer je srećan jer je Merjem s njim u konaku i moli Leventa da sve bude kao ranije. Tekin je besan u zatvoru, te planira osvetu. Ajše je zaprepašćena kada joj stignu Džemilove intimne fotografije sa Ojom. Melis se želi rešiti Merjem, te predlaže Leventu kako bi je mogli poslati u Italiju kod Vedata kako bi bila na sigurnom.

166 epizoda

Paket koji je stigao za Merjem u vilu šokira sve ukućane, a posebno Leventa. Merjem ne zna šta se događa. Hulija sumnja kako Melis ima nešto s paketom koji je došao u letnjikovac. Dogan ne može zaustaviti bes koji kipti iz Ajše. Tekin pokušava pobeći iz zatvora i upada u ozbiljne probleme.

Sve epizode turske serije Ranjene ptice

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *