Ranjene ptice od 161. do 163. epizode!

Ranjene ptice-Yarali Kuslar

Ranjene ptice od 161. do 163. epizode!

By  | 

Ranjene ptice od 161. do 163. epizode!
161 epizoda
Melis je presrećna jer Tekin i Merjem odlaze iz holdinga, a samim tim i iz njihovog života. Hulija joj čestita na dobro odigranoj igri sa Leventom. Merjem je razočarana jer odlazi od Leventa. Međutim, iako se
Levant prema njoj odnosi drsko,on tiho u sebi pati zbog njenog odlaska. Hulija počinje sumnjati u Asli nakon što primeti mnoge znakove trudnoće na njoj. Omer je srećan jer odlazi kod Merjem, ali ni ne sluti da će to biti poslednji susret s obzirom da Tekin vodi Merjem iz grada.

162 epiyoda
Tekina prate, a on koristi Merjem kako bi pobegao tajnovitom muškarcu. Međutim, situacija se iskomplikuje i umeša se Levent. Pištolj je u Tekinovim rukama i Merjem staje ispred Leventa. Odjekuju pucnjevi. U koga je pucao Tekin?

163 epiyoda
Melis je besna jer je Levent doveo Merjem u konak, ali on joj obećava da to neće ništa promeniti u njihovom odnosu, jer on je samo primoran pobrinuti se za Merjem s obzirom je u opasnosti. Merjem se brine za svoga oca i želi mu pomoći, ali Ajše je savetuje da ostane u konaku i napokon sve ispiriča Leventu. Ulvije želi sprečiti Merjemin uticaj na Leventa, te predlaže da odmah dogovore veridbu Leventa i Melis.

Ranjene ptice sve epizode

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!