Rashami Desai napušta seriju Dil Se Dil Tak?

Vesti

Rashami Desai napušta seriju Dil Se Dil Tak?

By  | 

Rashami Desai napušta seriju Dil Se Dil Tak?

Kolorsova serija Dil Se Dil Tak možda će uskoro ostati bez još jednog glumca.Naime, nakon što je pre nekoliko meseci Siddharth Shukla napustio seriju, sada se čini da će to uraditi Rashami Desai, jer je uloga Shorvori stavljena u drugi plan.

Radnja se sada više fokusira na Parta i Teni, jer društvo ne prihvata drugu ženu i drugi brak, iako se Teni udala za Parta u vreme kad su svi mislili da je Shorvori mrtvaPorodica je bila uz Parta i savetovala ga je da oženi Teni po Shorvorinoj poslednjoj želji.Teni je želela da napusti Parta, kada se Shorvori vratila, ali je on u tome sprečio, govoreći joj da ona nije zauzela Shorvorino mesto u njegovom srcu, ali je napravila mesto za sebe.Oiako su Partov i Tenin brak, Shorvorinin povratkom postali nevažeći, trio je odlučio da ostane zajedno zarad Ipshitine sreće.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Da li će vam nedostajati glumica Rashami Desai ukoliko zaista napusti seriju?

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!