Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

By  | 

Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!( 5.12.2017.)

Teni kaže porodici da ona ima svoje snove i da želi da živi svoj život, sutra odlazi za Ameriku.Kaže da ne može provesti svoj život raspravljajući se sa Partom i čekajući da je oženi, jer se to nikad neće desiti.Ona ubedjuje porodicu da ju je Part ibedjivao da ostane i da odlazi svojom voljom.

Indu stavlja Teninu ruku iznad svoje i pita je da se zakune.Apart kaže porodici da je Teni dobro odradila svoj posao i da je njeno pravo da živi svoj život, ne mogu je primoravati da ostane zbog sreće vlastitog deteta.Teni obećava Indu da će je često posećivati.Indu plače.Ona pita porodiu da joj organizuju zabavu pred odlazak, gleda u Parta i pita se da li je on sad srećan.
Nastavak na sledećij strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!