Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

Dil Se Dil Tak

Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!

By  | 

Dil Se Dil Tak 218. ep.,Teni napušta Bhanushali kuću?!( 5.12.2017.)

Teni kaže porodici da ona ima svoje snove i da želi da živi svoj život, sutra odlazi za Ameriku.Kaže da ne može provesti svoj život raspravljajući se sa Partom i čekajući da je oženi, jer se to nikad neće desiti.Ona ubedjuje porodicu da ju je Part ibedjivao da ostane i da odlazi svojom voljom.

Indu stavlja Teninu ruku iznad svoje i pita je da se zakune.Apart kaže porodici da je Teni dobro odradila svoj posao i da je njeno pravo da živi svoj život, ne mogu je primoravati da ostane zbog sreće vlastitog deteta.Teni obećava Indu da će je često posećivati.Indu plače.Ona pita porodiu da joj organizuju zabavu pred odlazak, gleda u Parta i pita se da li je on sad srećan.
Nastavak na sledećij strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site