Rat ruža 55. epizoda! Mert i Gulru se otimaju oko pištolja!Džihan je upucan!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 55. epizoda! Mert i Gulru se otimaju oko pištolja!Džihan je upucan!

By  | 

Rat ruža 55. epizoda! Mert i Gulru se otimaju oko pištolja!Džihan je upucan!

Omer daje istoriju bolesti lekarima i preti im da puste Džihana jer nije mentalni bolesnik.Džihan i Gulru se grle.
Dujgu odlazi kod Gulfem i ucenjuje je, te uzima veliki iznos kako je ne bih tužila.Mert odlazi kod Gulru i uperuje pištolj u Džihana.On ga tera da se razvede od Gulru, ali Džihan ne pristaje.Mert prisloni pištolj uz svoju glavu i želi da se ubije.Gulru pokuša da mu oduzme pištolj.Džihan prilazi kako bi zaštitio Gulru.Pištolj opali.Mert je upucan i dosta krvari.
Svi su u bolnici.Gulfem u razgovoru sa Džahide shvata da Džihan nema predbračni ugovor i da ako on umre sve nasledjuje Gulru.Ona je zbog toga prijavljuje u policiji.Policija odvodi Gulru.Oni je u policijskoj stanici okrivljuju da je ona povukla obarač.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *