Rat ruža 73. epizoda! Halide tajno drogira Gulru!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 73. epizoda! Halide tajno drogira Gulru!

By  | 

Halide tajno drogira Gulru!

Gulrine teške optužbe povećavaju napetost u vili, pa Gulfem i Omer ne uspevaju nikome da priznaju da je reč o trudnoći zapravo lažna.Dokle Omer i Gulru vode bitku oko Ševketa i Jondže. Džihan nalazi rezultate DNK testa i šokiran je kad sazna da je Gulfen Hakidina kćerka.Džihan je emotivan, grli Halide i stalno ponavlja da je ona njegova sestra.

Gulru pita Džihana da li će čuvati tajnu, te mu kaže da je obećala Halide da ništa neće reći Gulfem.Ona mu govori da se ona i Gulfem ne vole, ali to radi zbog bebe.Halide ne veruje Gulru i povećava joj dozu droge koju joj daje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *