Rat ruža 87. i 88. epizoda!Gulfem daje Džihanu rezultat DNK testa!

Rat ruža-Gullerin Savasi

Rat ruža 87. i 88. epizoda!Gulfem daje Džihanu rezultat DNK testa!

By  | 

Rat ruža 87. i 88. epizoda!Gulfem daje Džihanu rezultat DNK testa!
Gulfem je šokirana nakon što joj Gulru kaže da joj je Halide majka.Omer napušta prostoriju.Halide se sloši.Gulfem razgovara sa Džihanom koji joj to potvrdjuje, te ona smatra da ga je Gulru u to ubedila i shvata da je zbog toga Džihan na grobu njihovog oca imao nervni slom.

Gulfem traži uslugu od Omera da joj odradi dnk test kako bi sprala ljagu sa očevog imena.Jondža se udaje za Ismaila, ali tokom noći ona ima jaku glavobolju, te postaje ona satara Jondža.Ona je ljuta što se udala za siromaha.

Gulfem daje rezultate Dnk testa Džihanu da pročita.Džihan čita da se rezultati ne poklapaju i da Gulfem nije Halidina kćerrka.On je šokiran.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *