Rishta Likhenge Hum Naya - 123. ep.- Lažni Ratan ipak nije lažan?!

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 123. ep.- Lažni Ratan ipak nije lažan?!

By  | 

Diya prisloni nož na vrat lažnog Ratana i govori da je Ratan gospodar. On je upita zar je mislila da će se on uplašiti, on je krv Maan Singa, Ratan Maan Sing. Svi su šokirani. Bhuvan pita da li je normalan. Ovaj pokaže pasoš gdje piše Ratan Maan Sing. Svi su šokirani, gledaju pasoš. Diya govori da može biti lažan pasoš. CT podrži Ratana. Momak govori Diyi kako on čita njena pisma već 12 godina, hrabrija je nego što je zamišljao. Ratan govori da su to pisma koja je njemu pisala, izgleda da ga ovaj prati godinama, zgrabi ga za vrat. Ovaj odgovori kako će vrijeme sve pokazati. Diya ga uhvati u laži. CT mu opali šamar i govori da je dosta. Lažni Ratan govori da će uskoro shvatiti da je on njihov Ratan. Odlazi.
Diya govori Ratanu da uradi običaj. Sveštenik je iznenađen, govori da je prošlo povoljno vrijeme, sada je nastupilo nepovoljno. Diya govori da će obaviti molitvu, kaže Ratanu da otvori kutiju prstenom od predaka. On pokuša, ali ne može. Opet pokuša. Lažni Ratan dolazi i otvori svojim prstenom. Diya gleda u Ratana.

Lažni govori Diyi kako je sreo Sajjana u Londonu i on mu je rekao da su krivci njegovih roditelja uhvaćeni i da se ona udala za Ratana, tada je shvatio da je tu izdajica sa lažnim identitetom. Neka priča sa ocem. Ratan govori da je sad dosta, on nema ništa sa njegovom porodicom. Ovaj ga uhvati za ruku, on je Rajput, zato ga neće udariti.
Najava: lažni Ratan dolazi u sobu i uzima telefon. Yash i Diya ga gledaju na kameri.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *