Rishta Likhenge Hum Naya - 62. ep. - Ratan odlazi na put!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 62. ep. – Ratan odlazi na put, Diya čeka Abhaya u mandapu!

By  | 

Arpita govori Abhayu da će Diya čekati na mladoženju, a on će…smiju se. Ratan ulazi i govori da je zaboravio ključeve. Ode. Diya se spremila kao mlada. Nada se da će Ratan doći. Yash joj kaže da popriča sa njim. Diya odbija, prijatelj joj je, ali ne može zaboraviti šta se juče desilo. Yash joj kaže da ne kvari raspoloženje, pokloni joj priručnik za kuvanje. Ugleda trepavicu na njenom licu i kaže joj da zamisli želju. Ona poželi da je Ratan tu. Ratan dolazi, ona to osjeti i okrene se. Muzika svira. Ratan je pohvali. Nije mogao otići da je ne vidi. Ona upita gdje ide. On veli da ide na put, to joj je najveći poklon. Yash ih ostavi same. Diya je emotivna, Ratan veli da neće pričati o tome. Neće joj se više miješati u život, ide živjeti punim plućima. Ona ulazi u vezu, a on je slobodan, tako su različiti. To je poslednje zbogom. Krene ići, muzika svira u pozadini. Okrene se još jednom, zagrli je i plače. Diya takođe plače. Spoje im se lančići. On skuda svoj i stavlja ga Diyi.
Silazi dolje i uzima CT blagoslov. Odlazi. Diya silazi dolje, razmišlja o Ratanovim riječima i zatvara oči. Ratan je u autu i razmišlja o Diyi i vjenčanju. Diya sjedi u mandapu. Isha čeka da stigne mladoženja i njegova povorka. Čekaju mladoženju. Sveštenik pita gdje su, povoljno vrijeme prolazi.
Najava: Ratan misli kako je vjenčanje sigurno počelo. Yash govori Sajjanu da je Abhayeva kuća zaključana i komšije su rekle da nije bilo nikakvih rituala niti povorke. Svi su šokirani, Diya ustaje.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno