Rishta Likhenge Hum Naya - 88. ep.- Ratan zaštiti Diyu

Indijske Serije

Rishta Likhenge Hum Naya – 88. ep.- Ratan zaštiti Diyu, Yash raskine sa Mohanom!

By  | 

Arpita kaže da je Diya pokušala ubiti Abhaya u Goi. Ratan je šokiran. Traži dokaze. Arpita pita Diyu da li je vidjela Abhaya u Goi. Ratan govori da ga nisu vidjeli. Diya potvrdi da jeste. Ratan pita zašto mu nije rekla. Diya se prisjeti kako je Ratan uopšte nije htio saslušati. Arpita nastavi da je Diya napala Abhaya staklenom flašom. Diya govori da su se sreli, ali ga nije napala. Yash pita gdje je bila prethodna 4 dana. Arpita govori da je Abhay u bolnici na intenzivnoj, pokaže papire. Yash ih baci i veli da mogu biti falsifikat. Mohana potvrdi da Arpita govori istinu. Arpita pita otkud ona tu. Mohana veli da je išla donirati krv za njenog bliskog. Yash je šokiran, ona je njena…Arpita dovrši da je ona njena majka. Svi su šokirani. Mohana govori da nije znala da ih Arpita zna.
Arpita je grdi što se vjerila za Yasha. Mohana joj nr dozvoljava da kaže bilo šta protiv Yasha. Arpita govori Ratanu da ga je Diya izdala, osvetiće joj se zajedno. Sajjan kašlje. Arpita skida Diyi mangalsutru i sindur, Ratan uhvati Diyu za ruku i govori da se ne usudi da je dirne, ona je Diya Ratan Sing, njegova žena i neće trpiti ništa protiv nje. Vjeruje u njenu lojalnost. Čak i da je Bog optuži, ne bi mu vjerovao. Arpita govori da je slijep, srediće da je uhapse. Ratan govori da je niko ne smije dirnuti. Arpita govori da će policija doći za 15 minuta, neka se spasi ako može. Ratan govori Diyi da ne brine, zna da nije kriva. Arpita nastavi da je sud zatvoren na dva dana. Ratan zove advokata da sredi kauciju Diyi. Policija dolazi da uhapsi Diyu i pokazuje nalog Yashu. On je bespomoćan. Sajjanovo stanje je sve gore. Policija vodi Diyu. Mohana pita Arpitu što to radi. Advokat govori Ratanu da će teško dobiti kauciju. Ratan govori da učini nešto.
Novinari pitaju Diyu da li je istina to sve. Ona negira. Ratan ih zaustavlja, daje papire za kauciju policiji. Inspektor je pušta i govori da ne smije napustiti grad. Ratan je za ruku uvede unutra. Arpita je iznervirana. Govori da nije pobjedio, za 5 dana je saslušanje u sudu pa će vidjeti onda kako će je spasiti. Ratan govori da će dokazati na sudu da je njegova žena nedužna, istjera je.
Bhuvan hvali Ratana. Yash raskine vjeridbu sa Mohanom. Mohana i otac su šokirani. Yash govori da jr mislio da prošlost neće uticati, ali utiče jer je Arpita u pitanju. Mohana pita kako može to uraditi, zna da je ona mrzi. Ratan uvjerava Diyu da je uz nju. Diya pita zar nije posumnjao ni na trenutak. On negira, vjeruje joj potpuno. Stavi joj nanogicu, muzika svira u pozadini.
Najava: Ratan govori Diyi da dok ne dokaže njenu nevinost, ona ne može otići od njega.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *