Pramadovi banditi kidnapuju Kusum!

Indijske Serije

Saraswatichandra 176. epizoda – Pramadovi banditi kidnapuju Kusum!

By  | 

Pramadovi banditi kidnapuju Kusum!

Svi pitaju Kumud da da ime školi. Kumud pita Badimaa da joj dozvoli da Saras odluči o imenu škole. Badimaa se složi. Saras skida tkaninu. Svi tapšu. Ime škole je Saraswati, po njegovoj majci. Saras je srećan i iznenađen u isto vreme.
Kumud: “Rekla sam ti da nije reč o Pramadu i meni već o ljubavi majke i sina. Ispunio si obećanje koje si dao majci. Zapali diju.”
Saras plače od sreće. Svi tapšu. Saras misli da je Kumud jedino to mogla učiniti za njega, učinila je njegovu vezu kompletnom.
Pramad brzo vozi, Kanika je zabrinuta. On misli o Kumudinim rečima. Zaustavi auto. Kanika pita da li je lud, šta to radi.
Pramad: “Šta sam radio do sada? Jedan plan unapred.”
Kanika govori da su pretrpeli poraz, treba neko vreme da se primire. On je pita da vidi šta će se desiti Kumud i njenoj porodici. Zove nekoga i pita za bandite.
Danny je uznemiren. Saras hoće da priča sa njim.
Danny: “Da si ti bio na mom mestu a ja na tvom, ošamario bih te…”
Saras: “Kako sam mogao da te ošamarim? Srećan sam jer si shvatio moju ljubav.”
Mržnja je uvek manja od ljubavi. Danny mu se izvini. Saras pita da obeća da više neće reći ništa. Danny ga zagrli. Saras veli da nije ni izgledao ozbiljno jer nema gde da ode, to je njegov stan. Danny mu zahvali. Kumud kaže Kusum da su se braćala svađala zbog nje. Kusum veli da je Danny jednog dana morao saznati, možda će sada Sarasu biti lakše. Misli da je njihova svađa sada gotova.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!