Porodica Desai je izvređana pred svima!

Indijske Serije

Saraswatichandra 180. epizoda – Porodica Desai je izvređana pred svima!

By  | 

Porodica Desai je izvređana pred svima!

Kumari i Kumud hvale Kusumin rangoli. Kumud kaže da je napravljen od srca. Govori da će svi doći sa novom odećom, neka završe posao. Kumari pita Kusum da li je to bazirano na Meerinoj igri. Ona takođe neće da zaboravi Krishnu. Pita kakvog momka voli.
Kusum: “Onog čije oči pokazuju istinu njegovog srca. Koji se bori snagom i razumevanjem, bez reči. Čija ljubav ima dubinu koja traje ceo život.”
Saras dođe tu. Kusum ga vidi i veli da je to osoba koja voli bez očekivanja. Kumari kaže da izgleda voli nekoga kao što je Saras. Danny i Saras dođu tu i čuju ih. Shakti dođe i vređa ih. Kumud se svađa zauzimajući sestrinu stranu. Kaže da slave diwali jer se Kusum spasila. Shakti kaže da ih niko neće oženiti nakon svega što se sa njom (Kumud) dešavalo. Ode. Saras se naljuti.
Guniyal, Badimaa i Vidyachatur kupuju odeću za devojke. Guniyal je napeta. Badimaa pita da bude srećna i smanji tenziju za vreme festivala.
Saras dođe kod Kumud. Ona plače. Porodica momka dođe tu i vređa Badimaa. Vidyachatur hoće da odu odatle. Badimaa se naljuti i pita sa kojim pravom žele da ukaljaju ime njihove ćerke.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!