Saras je rešen da počne iznova sa Kumud!

Indijske Serije

Saraswatichandra 181. epizoda – Saras je rešen da počne iznova sa Kumud!

By  | 

Saras je rešen da počne iznova sa Kumud!

Saras posmatra Kumud kako spava. Kumud ne može da spava misleći o svemu što se desilo. Saras joj olakša tako što uključi ventilator. Misli da će joj sudbina dati drugu šansu. Badimaa ih vidi zajedno. Oslovi Sarasa. Saras joj signalizira da ćuti jer Kumud spava. On ode do nje. Badimaa pita da li je Kumud dobro. Saras negira. Potreban joj je. Badimaa komentariše kako neće to svi razumeti.
Saras: “Neću nikom da objašnjavam. Umrona je bežeći od života. Znam da neće reći ali treba moju podršku.”
Kumud se probudi i vidi ventilator. Misli da je svaki delić njihove veze živ, kako onda da uništi takvu vezu? Badimaa ga pita šta hoće da kaže. Saras objasni da Kumud nije ista bez njega, mora da uhvati njenu ruku kako bi je upotpunio. Posle svega što se desilo rešen je da je ne ostavlja ni po koju cenu. Kumud čuje sve to i plače. Misli o momentima koje je provela sa Sarasom. Plače od sreće. “Kuch na kahe” je u pozadini. Zatim misli o Pramadu i svim lošim momentima. Ne može da zaboravi na bol koji joj je on zadao. Seti se da je uradila i Sarasov posmrtni obred. Kaže kako neće moći da se otarasi prošlosti. Mora ceo život biti sama jer ne želi da Saras uz nju pati. Sledećeg jutra, Saras misli kako će za diwali Kumud doneti sreću.

Picture source: www.desitvbox.com

(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Komentar mozete ostaviti ovde:

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!