Šerbet od brusnice – 25. epizoda

Šerbet od brusnice - Kızılcık Şerbeti

Šerbet od brusnice – 25. epizoda

By  | 


Šerbet od brusnice – 25. epizoda
Fatih lije gorke suze kajanja nakon što je prevario Dogu, u autu ga stigne šta je uradio, mrzi sebe. Doga ni ne sanja šta se desilo, a on menja ponašanje i postaje bolji prema njoj.
Omer daje Kajhanu novac da nestane iz njihovih života. 
Pembe i Nursema uhvate Nilaj na delu kod Merve kojoj je donela novac.
Kivildžim ne zna šta će sa Omerom i zbog toga odlazi kod Abdulaha koji joj savetuje da bude otvorena poput njega, tako će ga osvojiti.
Doga sa Čimen odlazi da joj pokaže auto koji je dobila na poklon, a tamo je dočeka Ajlin koja se zakačila za Fatiha.
Nursema se vidi sa Umutom i napokon skupi hrabrosti da popriča sa Abdulahom i Pembe o njihovom braku. Abdulah negoduje jer su njih dvoje dva različita sveta, ali je Pembe na Nurseminoj strani. Abdulah na kraju pristaje da se venčaju. Nursema odlazi da saopšti Umutu koji je na sedmom nebu. Grle se.
Kivildžim priredi iznenađenje Omeru u restoranu gde mu izjavi ljubav i pita ga da se venča sa njom. Mire se.
Pošto će Pembe nakon žalbe dobiti novi auto, Ajlin koristi priliku da dođu kod Unalovih da joj donese katalog da pogleda. Fatih, koji se ranije vratio kući, u šoku je kada je ugleda u kući. Nakon večere, on je isprati napolje i obruši se na nju što je došla. Ova se pravda da je Doga pozvala. Šta je trebala da joj kaže, da ne može doći jer joj je spavala sa mužem? Doga ovo čuje i saznaje da je Fatih prevario, ali se pred njim folira da ništa ne zna. U sobi se slomi, razočarana što je Fatih na takav način izdao.
Epizodu pogledajte OVDE
Sve epizode su OVDE

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *